sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kuume nousee...

Nimittäin matkakuume. Enää kolme päivää töitä ja sen jälkeen kirsut kohti huimia seikkailuja! Kuten näkyy, pojat ovat jo aloittaneet auringonoton harjoittelun, tottahan aurinko kuitenkin meidän lomalla paistaa :)
Tompan kanssa käytiin tokoilemassa se toinen ykköstulos. Jossain siis onnistutaankin välilä. Ainoastaan se yksi nolla jäi kaivelemaan hampaankoloon kun kaikki muut liikkeet oli 9 tai 10. Kun se vaan olis menny putkeen niin... Toivotaan siis ensi kerralle vielä parempaa tuuria.

Aly on päättänyt alkaa kettupojaksi ja antanut turkin sitä enemmän tarvitseville. Siksipä Alyn vuoden toinen näyttely meni vähän odotetusti eli ei niin hyvin. SG sentään tuli mutta sijoitus olisi voinut olla parempi. Karvankasvua siis odotellessa näytelmäsaralla.

Remu aloitti vuoden jättämällä kulkuset Katin roskakoriin. On elämä taas piirun verran helpompaa. Muuten olisi saanut kalleutensa mun puolesta pitää mutta nuo hanget sai vehkeet huonoon kuntoon. Koskaan ei selvinnyt miksi mutta aina talvisin Remu repi pallit auki hangessa niin että veri lentää. Oli varmasti melkosen kipeät. Nyt vaan jonkun pitäis kertoa tuolle nuorelle miehelle että hän on toipilas ja ei tarttis riehua. Meno on kuitenkin ihan... Remumaista.

Nyt vaan sitten pakkaillaan ja lasketaan öitä ja päiviä reissuun lähtöön :) Ihan ei oo vielä selvinny miten noi kaikki tavarat mahtuu mukaan mutta loput sitten vaan jää kotiin.

1 kommentti:

NP kirjoitti...

Jihuu:-)
Mahtavaa LOMAA!!!
Koskettaako toi nokia-uutinen mitenkään sinnuu?
Olekeehan varovaisia...
ettet loukkaa ittees:-)