perjantai 25. helmikuuta 2011

Day 2: Ei päivää ilman vahinkoa

Aamulla herättiin hyvin levänneenä raittiiseen pakkaseen, mittari lähenteli -30c. Hetken taas näytti ihan hyvältä kunnes. Aamupäivällä mentiin koiranpoikasten kanssa pihalle riekkumaan koska tänään olisi tarkoitus startata kohti Inaria ja istumista siis luvassa.

Kuinka ollakaan, Tomppa päätti juuri tänään alkaa käydä Remun hermoille koko rahan edestä. Räykytti ja räykytti toisen korvan juuressa kunnes Remun pinna paloi. Lopputuloksena sotavamma Tompan silmäkulmaan: Noin sentin päässä silmästä noin sentin mittainen ja puoli senttiä leveä palkeenkieli. Ja eikun soittamaan eläinlääkärille. Lääkäritäti oli kuitenkin sitä mieltä ettei ole tarvetta välttämättä tikata, antaa luonnon hoitaa kuntoon ja palkeen kuivua itsekseen pois. Ongelmana lähinnä ettei ala tulehtua ja millä pitää tuo ammottava haava puhtaana. Kävi jo kerran mielessä laittaa laastari siihen päälle :)

Nyt enää sitten viime hetken pakkailut ja reittisuunnitelmat. Sen jälkeen startataan eteenpäin. Mielenkiinnolla odotan mitä seuraavaksi....Sininen ja valkoinen vaan on niin kaunista


Savusaunakin oli saanut talviasusteen yllensä


Sotavamma

1 kommentti:

NP kirjoitti...

Voi TSISSUS sun tuuria oikein... miten voi mennä jo tällä lyhyellä sivulla tollei...
Mutta parempi täällä kun siitä ylöspäin noita motonettejä ei enää kovan paljon ropise...
Keliä on luvattu pohjoista myöden ens viikollekin OK!
Turvallista 'loppumenomatkaa'...