perjantai 29. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Taas vuosi vierähti huomaamatta. Tähänkin vuoteen mahtui niin monenlaista tapahtumaa. Lauma vaihtui odottamatta aika paljonkin Horsman yllättävän perheeseen muuton ja Remupapan vielä yllättävämmän pois menon myötä. Vaikka hevostakaan ei pitänyt tulla niin niimpä niitä vaan seisoo tuolla pihalla, uljas lv Daniel ja pienenpieni shettisponi Vilma. Vilma tuli viettämään Danielin seuraneidin elämää ja toimii samalla kaverin lapsen paijausponina, yhteisprojektina siis. Kanat joutuivat muuttamaan uuteen kotiin hevosten tieltä mutta onneksi nekin sai kaikki hyvät paikat.

Yksi viime vuoden ikimuistoisimmista tapahtumista oli ehdottomasti elämäni ensimmäinen Slovakian matka johon lähdettiin kyllä hyvin soitellen sotaan asenteella. Mukaan pakattiin ystävän narttu ja hypättiin laivaan. Tallinnasta Liettuan, Latvian ja Puolan läpi yhden pysähdyksen taktiikalla Slovakiaan. Astutettiin narttu siellä hienolla uroksella Fajo Spod Lazov ja pakattiin yksi Fajon pentu kyytiin. Tästä lähdettiinkin sitten samalla taktiikalla takaisin. Pari vuorokautta siis vietettiin autossa, toinen nukkuen ja toinen ajaen. Kielimuurista huolimatta kuitenkin selvittiin reissusta kunnialla. Nyt tuontipentu on kasvamassa sijoituskodissaan ja narttukin on saanut odotetut pennut kennel Taromaiseen. Yksi noista pennuista, pieni mustaruskea poika Igor on muuttamassa viikon kuluttua meidän lauman jatkeeksi.

Tästä on hyvä lähteä kohti tulevaa vuotta, tavoitteita ainakin on omiksi tarpeiksi tuolla harrastusrintamalla joten reeniä reeniä :)


Horsma

Danielin aamulenkki

Horman äiti Huti ja Horsma

Nuun isä Harmi ja Nuu

Huti, Horsman veli Hatka ja Horsma

Perheemme pienin tulokas Igor

Kinkut senkun kasvaa

Slovakian tuontimme Bara Spod Lazov

Myytä harmittaa kun ei saa riehua

Vilma ja Daniel

RP Euforia "Vilma"

Ei kommentteja: