maanantai 22. helmikuuta 2016

Takatalven hömpötyksiä

Vaikka ensin näytti ettei etelään tänä vuonna lunta saada nimeksikään, toisin kävi. Viikonloppuna satoi kertarysäyksellä enemmän kuin koko talvena yhteensä. Ja tietenkin mahdollisimman raskasta nuoskalunta joten kolaamiseen vierähti iloisesti pari tuntia ja iso läjä kaloreita. 

Tämä viikko on ollut koko lailla nuorallataiteilua eläinten kanssa. Torstaina Horsma kehitti jostain hirveän paskataudin ja kuumeen. Tauti meni onneksi yhtä nopeasti ohi kuin oli tullutkin.

Sunnuntaina näytti ensin aamusta että Daniel tekee vähintäänkin kuolemaa. Esitti kaikki mahdolliset ähkyoireet ja soitinkin jo päivystävälle. Kuitenkin parin tunnin seurailun jälkeen alkoi taas käyttäytyä normaalisti, mikä lie pierujumi ollut. 

Ajattelimme myös vähän tottista tehdä kaverini Heidin kanssa kun oli mukavan leuto sää eikä kerrankin pihakaan ollut peilijäällä. Ja kuinka ollakaan, haaveriinhan tämäkin päättyi. Kesken reenin huomasin maassa verta. Nokipoika oli onnistunut katkaisemaan alakulmurin poikki. Ei onneksi ollut niin kipeä että olisi vaatinut mitään akuutteja toimenpiteitä vaan voidaan pari päivää katsoa ja miettiä mitä tuolle tehdään. 


Horsma

Horsma

HorsmaNokipoika


 Noki on aina niin täynnä rakkautta

Myy 14kk

Vanha Nuukin välillä innostuu


Nuun lemppari kaveri RöhkipossuIgoripana

Takiainen


Ei kommentteja: