maanantai 24. elokuuta 2009

Syksyn antimia

Kohta on vierähtänyt vuosi tämän blogin "avajaisista". Paljon on tähän väliin mahtunut, koirat kasvanut ja toivottavasti myös viisastunut.

Jokatapauksessa, syksy on siis taas jo ovella kolkuttelemassa ja pojat ovat jatkaneet niinkutsuttua kanttarellivalmennusta. Valmennettua on tullut toki myös muut marjastajat, ovat saaneet nauttia allekirjoittaneen vienosta kutsuhuudosta kun luulin Remun karanneen hirven perään. Oli kuitenkin mennyt vaan marjastajia salaa moikkaamaan. En tiedä kumpaa pelästyivät enemmän, huutoa vai koiraa mutta marjapaikan olivat vaihtaneet vähän kauemmas.


Kaikenlaista muutakin on ehditty puuhastella. Remu on kunnostautunut ja onnistunut tulemaan elämänstä ensimmäisen kerran hiljaa puruihin :D Tämä oli ehkä vuoden kohokohta. Kovasti yritän uskotella itselleni että Tomppakin olisi miehistynyt ja alkaa pikkuhiljaa syttymään. Muutenkin käytös alkaa olla enemmän "äijäfiilistä". Tästä intoutuneena ollaankin sitten ilmoteltu poikapoloisia vähän joka puolelle. Remulla on edessä näyttely, voidaan hakea se EH sieltä pois. Tompalle AD koe lähestyy uhkaavaa vauhtia, pitänee ostaa sille pyöräilykypärä. Taisi tulla tässä huumassa ilmoitettua se myös BH kokeeseen. Siihenkin tarvitisi pari juttua hioa kuntoon. Edes se että koira tulee luokse kun huutaa tänne eikä jää katselemaan pää kallellaan... Onneksi peliaikaa on vielä.
Eilen käytiin pitkästä aikaa match show:ssa Tompan kanssa, tällä kertaa ilman sen suurempaa menestystä.

Perheeseen on tullut myös oikea elokuvatähti. Einari oli eilen suurena starana elokuvan kuvauksissa Kiikalan kotiseutumuseolla. Sen enempiä juonipaljastuksiahan ei sovi tehdä mutta ensi-iltaa odotellessa ;)

Syksy tuntuu olevan aivan täyteen ahdettu kaikenlaista ohjelmaa, jos jollain on linkki nettimyymälään mistä saa ostettua lisää tunteja vuorokauteen, pistäkää tulemaan.

Ei kommentteja: