keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Iloisia uutisia :D

Pari kuukautta sitten SV yleisko- kouksessa on päätetty hyväksyä saksan- paimen- koirille muunnoksen "Langstockhaarig mit untervolle" eli pitkäkarvainen pohjavillalla. Meidän kannalta loistava uutinen, päästään vähän laajentamaan Tompankin harrastuspiiriä. Aivan loistava juttu. Tammikuun näyttelykalenteria jo lukien...
Muutoinkin ollaan nyt koitettu valmistautua lokakuun AD kokeeseen. Fillarin vierellä juokseminen sujuu leppoisasti Tompalta. On kokeiltu sekä yksin että porukassa. Tompan kanssa on niin kiva tehdä juttuja kun se ei paljon turhia hötkyile.

Aino siskonkin kanssa ollaan treffailtu ja oheinen kuva ehkä ei laadulla pysty ylpeilemään mutta on mielestäni oiva osoitus saksanpaimenkoiran älykkyydestä. Tomppa kun ei tuosta järvessä lutraamisesta niin piittää niin löytyipä Tompallekin sopiva puro...

Sienistä ei näköjään päästä, niitä vaan pomppii koreihin, taskuihin, pusseihin ja joka paikkaan. Ollaan jo yritetty pistää silmät kiinni metsässä mutta kun liukastuu kanttarelleihin niin minkäs sille voi.
Muutoin kuviot on samat kun ennenkin; puruja, tottiksia, lenkkeilyä ja välillä vähän töitä. Viikonloppuna vaihdetaan taas farkut verkkarihousuun ja lähdetään Pohjois-Karjalaan katsomaan onko savusauna ja kylpytynnyri lämpimiä ja siideri kylmää (huom äiti: tämä oli vihje).

Ei kommentteja: