torstai 30. heinäkuuta 2009


Ollaan reenattu pääsääntöisesti kolmea asia: Jälkeä, jälkeä ja jälkeä. Ja siinä välissä on tehty pa
ri palauttavaa jälkeä. Tompan tottis pitänee ottaa seuraavaksi todenteolla työn alle jos vaikka sen BH:n saisi tehtyä. Nyt jää kuitenkin täksi viikoksi reenailut sikseen kun työnantaja on suonut mahdollisuuden olla iltavuorossa koko viikon töissä.Tämä viikko on keskitytty tuohon kuntoilupuoleen. Kanttarellivalmennus on tämän(kin) syksyn hitti. Pojat ovat toteuttaneet itseään jokaisella reissulla täysipainotteisesti itseään. Sienisato tosin on jäänyt vielä melko vaisuksi. Lopputuloksena onkin ollut yleensä mutaisia, hiekkaisia, väsyneitä mutta niiiiin onnellisia koiria. Rambopappa on näiden reissujen ajan pitänyt talonvahtia. Onneksi Rambo on niin oma-aloitteinen ettei häntä ole haitannut vaikka reissut välillä venyy. Hän on sujuvasti esimerkiksi ruokkinut itseään syömällä yhtenä päivänä kokonaisen saaristolaisleivän. Tänään oli mennyt pussillinen korvapuusteja. Tarina ei kerro oliko herralla kenties ollut kahvivieraita.


Ohessa kilpajuoksua santakuopalta. Ensi kauden päätavoitehan on kuitenkin laskiasimätsärin kiihdytyskilpailu. Tulevana vuonna mennään puolustamaan Remun tuomaa voittoa kahden koirin voimin.

Ja huilitauko santajuoksun jälkeen. Kärpäset vaan yrittävät vainota meitä, ilmeisesti luontaisen pahan hajumme takia, joka kerta kun vauhti hiipuu. Mukava toki kuvata koiria, suriseva kärpäslauma sekä koirien että kuvaajan ympärillä. Mutta siitä huolimatta, kärpästen kuvat kera koirien on päivitetty galleriaan...

1 kommentti:

Taina A kirjoitti...

Jee kiva löytää ja tulla löydetyksi!
Kiva kun olit käynyt sukulaispoikaa kommentoimassa blogiin! Rambo-sukulaismies jo nauttii vanhuuseläkkeestään ja Remu vaikuttaa mahtavalta koiralta!
Vähän sellaiselta mitä olisin tuosta omastanikin toivonut :) No reenataan senkin puutteen edestä! Meillä kun on viretaso tavallisen matala ja motivaatio sohvaluokkaa :) Mutta hakukoe olisi nyt vihdoin tähtäimessä. Olisi sitten jollain Greiffi'in kasvatilla pk-tuloskin! Kommentoi vaan jatkossakin blogiani ja tarkastellaan toistemme kuulumisia, on aina ilo tutustua sakemanni ihmisiin.

Kesäterkuin Taina ja Kreiff'in Fau tutummin Leevi