perjantai 24. heinäkuuta 2009

Loma loppui...


...mutta reenaus jatkuu. Parin päivän reenitauko tuli loma- matkojen takia, Pappakoirakin kävi elämänsä viimeisellä virallisella matkalla.
Kävimme Korpilahdella tutustumassa maatalon ihmeisiin. Tompan mielestä NE ( nimeä ei edes voi sanoa ääneen) isot, kotkottavat eläimet oli tositosi pelottavia. Tomppa katui katkerasti että on jahdannut NIIDEN pikkusukulaisia, västäräkkejä pihalla. Isot sukulaiset voi kuulemma kostaa pikkukoirapoloiselle. Puhumattakaan niistä vielä suuremmista tyypeistä mitkä tuoksuu kummalliselta ja sanoo muu... Mutta hauskanpitoakin riitti ja hetken ajan isokin piha tuntui pieneltä kun 7 koiraa otti iloisia pyrähdyksiä tänne, sinne, tuonne eikun sittenkin tänne. Toivottavasti talon isäntäväki ei järkyttynyt niin pahasti että päästään toistekin.


Tompan kanssa pitäisi mennä puruissa askel eteenpäin ja koittaa ottaako otus hihasta kiinni. Siinäpä riittää varmaan maalimiehelle sekä koiralle ihmeteltävää taas hetkeksi. Tyyny on ainakin mennyt siihen kuntoon Remun ja Tompan alkureeneissä että jos ei pure jo hihaan niin tyynykauppaan joudutaan lähtemään.
Viikonloppu onkin omistettu reenailulle täysin kun nuo arkipäivät ei oikein tahdo riittää näin työn ohella mihinkään. Tämäkin viikko on mennyt töissä, nukkuessa ja reeneissä. Kotona käännytty joka päivä tunti tai pari.
Tähän vielä loppu- huipennokseksi Tompan kaunis poseeraus :D On se vaan niin suloinen nallekarhu.

Ei kommentteja: