lauantai 25. lokakuuta 2008

Oli synkkä ja myrskyisä yö...

Työkiireet on haitanneet vähän harrastuksia mutta on tässä sentään näyttelyssä keretty käydä ja vähän kentänkin laidalle uutta hihaa kokeilemassa.
Ei kyllä uskois että noinkin "älykkään" näköisellä koiralla voi saada H:n näyttelystä. Mielenkiintoinen tuomari oli Hämeenlinnaan löytynyt jostain. Ehkä oli vaaleanpunaiset nauhat loppu ( tai ehkä tuomarilla oli niille parempaa käyttöä kuin antaa koirille ). Nääs kun 28 saksalaista oli arvosteltu, ei yhtään Erin arvoista ollut jaettu. EH:ta joitakin kappaleita, paljon H:ta, jokunen T ja joku sai hylätynkin. Täytyy toivoa parempaa onnea seuraavaan koitokseen.

Viime lauantaina testattiin myös upouutta hihaa. Remun saalisvietillä purun kanssa ei ongelmaa ollut mutta hihan paino selvästi yllätti pikkumiehen, meinasi tupsahtaa nokalleen koko otus.

Tänään ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, syysmyrsky oli iskenyt eteläsuomeen. Lisäksi allekirjoittanut oli unohtanut siirtää kelloa yöllä ja ystävällisesti sitten klo 7.00 herätteli kavereita sunnuntaiaamuna kahville :-)
Mysrkystä huolimatta kaikki "tosikovat jätkät" meni kentälle. Vettä tuli sen verran että pari litraa kertyi sadepuvun sisään, pipo venyi niin ettei pysynyt päässä ja autoonkin taisi sataa saavillinen. Unohtamatta tietenkin että Tomppa oli eka kertaa kentällä ja Tomppasen turkki imee keskimäärin 12 litraa vettä. Tompan mielestä oli muutenkin tosi jännää kun kummallisesti pukeutunut mies tulee yhtäkkiä nenään eteen jotain ihmeen rättiä heiluttelemaan. Et ei vois vähempää kuule sun rättis kiinnostaa, märän mullankin tuoksu kiinnostaa enemmän. Sieltä voi sentään tuurilla saada kaivettua kastemadon syötäväksi, T: Tomppa.
Kärpäset ja sammakothan on jo testattu ja todettu syömäkelpoiseksi, samoin räsymatot, tv-tuoli ja ventakarvat, kaipa ne madotkin siinä sivussa menis. En ole vielä onnistunut löytämään kastemadon ravintosisältöä tarkemmin eriteltynä että tämän voisi ruokinnassa ottaa huomioon. Tomppa kuitenkin keskittyy vaan olennaiseen eli ruuan hankintaan.

Ei kommentteja: