perjantai 10. lokakuuta 2008


Eilen tapahtui paljon kaikenlaista. Talli Turhakkeet muutti nimensä muotoon Talli Toivottamat Turhakkeet. Tädit, ja yksi setäkin innostuivat muodostamaan possujunan ja harrastamaan parinvaihtoa ampumaradan maastoossa. Tämä ei ollut ihan sitä mitä ehkä ensi lukemalta voisi luulla. Halusimme vaan testailla toistemme ratsuja, allekirjoittanutta jopa hiukan koitettiin pelotella Doniponin käytöksestä. On kuulemma joskus haettu ihmisiä kirkolta ratsastuslenkin päätteeksi. Varmistimme siis että puhelimen akussa on virtaa ja loikka selkään. Matka sujuikin suuremmitta kommelluksitta vaikka epäilys oli alkuun suuri.
Illalla alkoi koko ryhmärämä olla hyvinhyvin väsynyt, joku taisi jo nimittää tätejä hysteerisiksi. Tosin vieläkään mulle ei ole ihan valjennut mikä on kaasuvesikone mutta tulimme siihen lopputulokseen että saamme muodostettua kaasua tarpeellisen määrän ilman sitäkin. En tosin tiedä olisiko tuo kaasuvesikone ympäristöystävällisempi kuin tämä meidän suosima perinteinen tapa muodostaa kaasua. Lisäksi yhteinen päätöksemme on boikotoida rainbowpullia. Ei pysty edes koiralle syöttämään. Soveltuisi ehkä lähinnä tenniksen pelaamiseen tai rottien karkotukseen.
Perjantai meni edelleen koira- ja hevosasioissa. Aamulla pikkuporukalla jälkimetsään ja iltapäivällä kahden ruunan ja tädin voimin maastoon. Oma eläkeläisruunani muisti ilmiselvästi ne muutamat starttinsa tänään ja oli ravipätkällä nuo jarrut vähän hukassa. Parempi onni huomenna.

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Onko ihan normaalia räkättää vedet silmissä, kun lukee toisten päiväkirjaa..?! :D