sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Komiat pärjää aina ( vai oliko se että tuurilla ne laivatkin seilaa? )


Jaa, mistähän sitä alkaisi... Kaikennäköistä on taas touhuttu joten eiköhän mennä järjestyksessä tästä päivästä taaksepäin. Tänään oltiin Remun kanssa Haminan KV näyttelyssä. Vielä eilen illalla pohdin vakavissaan näyttelyn jättämistä väliin mutta eipä tullut ihan turha reissu. Remu oli Rop ja sai Sertin sekä Cacibin. Onnistuttiin siis tämä kerta olemaan kehässä ilman sen suurempaa öykkäröintiä joskin vielä lopuksi Remu leimasi tuomarin puvun hienoilla tassunkuvilla :) Tehtiin jo pari vuotta sitten Remun kanssa sopimus että kun kolme sertiä on kasassa, ei hänen enää tarvitse lähteä kehiin juoksemaan. Teoriassa siis Remu aloitti eläkeuran näyttelyistä tänään. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, innostutaanko lähtemään kansainvälisille vesille kalaan ;)Ja nämä otokset on Paula Niinistön ottamia eilisestä SPL erikoisnäyttelystä Tampereelta. Ali osallistui pentukatselmukseen ja hienosti sai arvosanan L+3. Eli lupaava ja sijoittui luokkansa kolmanneksi. Kiitos Tytille esittämisestä ja Paulalle kuvista. Ja muille hyvästä seurasta.

Edellisenä viikonloppuna käytiin piipahtamassa helteisessä Pohjois-Karjalassa, sieltä kotiin tuomisina oli Tompalle Tokosta Alo1 ja sijoittui kolmanneksi. Palkinnot oli hyvin Tompan mieleisiä, uusi ruokakuppi ja ruokaa :)

Viime viikkojen menestys on siis ollut sitä luokkaa että kohta tullaan varmasti kolinalla alas näistä pilvilinnoista. Onneksi on silavakerros pehmentämässä laskua.

Muutoin kyseisen viikonlopun ohjelmaan kuului perinteisesti savusaunaa, kylpytynnyriä ja koirien uimakauden avaus. Jospa sinne vielä uudestaan tässä kesän mittaan pääsisi loikoilemaan.


Ali ja Remu "lainasi" jonkun lapsipoloisen palloa


Ali ei ole vielä ihan vakuuttunut olevansa vesieläin


Tomppa jo melkein ui... Ehkäpä tänä kesänä.


Remu meinasi ensin että hukkuu...


...mutta onneksi muisti sitten että osaa uida, tosin vettä kerkesi jo korvaan mennä.Ja lopuksi tietysti pestiin lainapallo ettei palauteta kuolaisena

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Isosti onnea viimeaikojen menestyksestä tätäkin kautta ja moneen kertaan!
Oikein päätä huimaa!