torstai 29. huhtikuuta 2010

Uusia hullutuksia ja Wappumeingit

Kevät ei ole oikein osannut päättää, tullako vai ei. Väillä sataa lunta ja räntää maan valkeaksi, seuraavana päivänä paistaakin sitten aurinko. Paiste tietenkin suo myös koirille mitä ihanampia mahdollisuuksia ulkoilla ja toteuttaa itseään... Saattanee arvata että koiran pesu on viime päivinä tullut taas tuttuakin tutummaksi.


Alin kanssa ollaan reenailtu kovasti jälkeä ja yhdet purutkin on tässä välissä otettu. Lupaava pieni herrasmies. Tällä hetkellä tosin vaan hiukan joku pentumörrivaihe iskenyt päälle.


Tompan kanssa käytiin kokeilemassa onnea tokokokeessa. Tulos oli Alo3, huimat 126 pistettä. Eli harjoteltavaa riittää mutta eipä tuosta nyt niin kamalaa stressiä ole otettu. Tuo on kuitenkin semmonen hubbajuttu Tompalle.

Remun reenit myöskin jatkuu entiseen malliin. Alkuun näytti että herralta on talven aikana unohtunut miten jäljellä voi olla myös muuta kun suoraa mutta eilisen ja tämän aamun jälkien perusteella voisin kuvitella asian taas loksahtaneen oikeaan lokeroon. Mutta katsotaan taas huomenna vieläkö olen samaa mieltä :)

Muutoinkin kalenteri näyttää täydeltä. Wappu meni tosiaan hauholla, forssan alaosaston leirillä. Hauskaa oli vaikka sää oli mitä epävappumaisin ja epäilys hauholaisen jalkasienen tarttumisesta leiriläisiä varjostikin. Oli meinaan noi pesutilat sitä luokkaa että saunaankin teki mieli mennä kumisaappaat jalassa.
Tässä vielä viihdykkeeksi Alin tokat purut: Ali 1.5.2010

Äitienpäivä kulunee Salossa koiranäyttelyssä, Alin ensiesiintyminen. Seuraava viikonloppu pohjois-karjalassa lomaillessa ja ettei totuus unohtuisi, on mukaan yksi tokokoe ujutettuna. Sitä seuraava viikonloppu lauantaina Ali näyttelyssä Tampereella ja Remu sunnuntaina Haminassa. Eiköhän siinä sitten tullukin jo nuo toukokuun viikonloput täytettyä.

Ei kommentteja: