sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Dementiapäivien antia

Eilen käännettiin keula vaihteeksi kohti Pohjanmaata, tarkemmin Pojanluomaa. Suuntana oli Kennel Demant's eli Alyn kasvattajan jokavuotiset "dementiapäivät". Paikalla tietysti Demant's koirien omistajia koirineen.
Saavuimme paikalle illalla sopivasti sauna-aikaan eli päästiin saunaan ja sieltä suoraan valmiiseen ruokapöytään.
Lauantai sitten reenattiin ahkerasti. Pieni Aly poikakin sai ensikosketuksen suojelun ihmeelliseen maailmaan. Ensin ihmeteltiin kovasti että "äiti miksi tuolla sedällä on meidän lelut?" mutta kyllähän se siitä aukesi. Ei voi kun olla valtavan tyytyväinen, hienosti saalisti ja puri, hyvällä täydellä suulla sitten kun kunnolla kiinni sai. Ote oli muutenkin rauhallinen eikä minkäänsortin mälvämistä ollut. Epäilin itse aluksi myös tuota taisteluasiaa kun pentu ei juurikaan mun kanssa suostu taistelemaan vaikka muiden koirien kanssa vetääkin leluja kilpaa. Mutta ilmeisesti kyseessä vaan tällainen "mamin kulta" syndrooma ja Sepon kanssa kiskottiin oikein tosissaan.
Rauhavaihetta täytynee seuraavaksi koittaa hioa, sen reenaminen kun on ollut aika olematonta tuon samaisen mulle kiinnikäymisen puutteen takia. Tottikset ja näyttelyreenitkin meni hienosti, kyllä siitä vielä kelpo poika kasvaa.

Alla vähän kuvasatoa, kuvaajana Paula Niinistö, thänks vaan hänelle kuvista. Maalimiehenä Seppo Goman, kasvattaja, thänks myös hänelle ja Tytille. Ja tietty Thänks myös Marikalle näyttelyharjoituksesta.

Nyt on luvassa vaan monta päivää tottisreeniä ja kahden viikon päästä seuraava leiri ohjelmassa.Ei kommentteja: