lauantai 13. maaliskuuta 2010

Kirsut kohti kevättä

Viikonloppu on ollut meillä keväisen miellyttävä. Ensin sain perjantaina iloisen uutisen työmaalta, YT neuvottelu on mun osalta päättynyt ja paikka löytyi uudesta organisaatiosta. Töitä siis toistaiseksi riittää.

Tänään nautittiin aurinkoisesta ja keväisestä kelistä. Käytiin reenamassa tassukalliolla Katjan ja Paavon kanssa. Kerrankin kaikki kolme mun koirista sekä Paavo käyttäytyi asiallisesti. Remu on selkeesti kehittynyt itsensä hillitsemisessä. Tomppa vielä tarjoaa kapulalle helposti maahan menoa, on jäänyt jälkireeneistä niin kovin korvien väliin että esineelle mennään maahan. Onnistuu jo kuitenkin liikkuminenkin kapula suussa. Vielä kun saisi sen jollain tuomaan takaisinkin.

Alilla oli tehotreenipäivä. Ensin otettiin tottista ja näyttelyseisomista tassukalliolla. Sieltä suunnattiin Salon keskustaan. Pikkuherra pääsi siis "jo" puolen vuoden iässä ensimmäistä kertaa kaupungille. Mutta aika ongelmitta se sujui, etenkin kun niin moni ihminen oli saapunut kaupunkiin ihan vaan Alia varten. Ainakin Alin mielestä.

Rappuset on tosi pelottavat pienen maalaiskoiran mielestä

Seuraamista etutassu ojentaen tyylikkäästi

Onpa täällä hauskaa :)

Näyttelyposetuskin jo melkein onnistuu

Ei kommentteja: