torstai 19. maaliskuuta 2009

Kultapojat ja ihmeparantuminen


Ilouutisia! Keskiviikona oltiin Tompan kanssa Kemiön pieneläinklinikalla lonkkakuvissa. Tuli todistettua että lonkkamaljat on ja kyynärätkin löytyy. Toisessa ihan vähän sanomista mutta ei missään nimessä paljoa eikä mitään vakavaa. Selkäranka kuvattiin harvinaisen tarkkaan. Useimmiten eläinlääkärit ottaa kuvan vaan lannerangasta mutta tämä otti ihan koko selkärangan. Mitään huomautettavaa ei selässäkään ollut. Eli sekä minä että kasvattaja ollaan tyytyväisiä.

Remulla oli torstaille varattu leikkausaika Turkuun koirakissaklinikalle. Salaa elättelin jo pari päivää aiemmin ettei palaa otettaisi koska korva oli alkanut hyvin kuivua. Toiveiseeni oli vastattu. Eläinlääkäri oli samaa mieltä ja perui leikkausajan. Patti on hävinnyt miltei kokonaan viikossa ja paikalla on enää noin 0.5cm halkaisijaltaan oleva rupi. Jatkettiin antibioottia vielä viikolla eteenpäin ja katselmoidaan tilanne uudelleen. Jos kasvainta jää vähänkin jäljelle, se poistetaan. Tällä hetkellä näppituntuma kuitenkin oli että ruven alla ei enää kasvainta olisi.

Tietkin ovat sulaneet ja kevät pikkuhiljaa saapuu. Nyt aloitetaan sitten armoton reeni AD:tä varten kun ei pakollista reenitaukoa tullutkaan korvan takia ( kop kop ). Ja jospa tuonne jäljen ihmeelliseen maailmaan pääsisi myös pian sukeltamaan. Siistiä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Kata Weckström kirjoitti...

Onpa kiva kuulla, että patti on parantumaan päin. Nuo ovat aina huojentavia uutisia! :)

Mia kirjoitti...

Hyvä Remun korva! Toivottavasti siitä ei tarvitse napsaista palaa pois!