sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Sairrraan nopeet


Oltiin poikain kanssa laskiasen kunniaksi tassukalliolla "laiskiaisriehassa". Ilma oli mielenkiintoinen taas kerran näin harrastelijan näkökulmasta mut onneks vaatetuksella voi pelastaa aika paljon.
Tomppa osallistui match show:n, sai sinisen nauhan. Ei sijoittunut sinisten ryhmässä. Kumma tuomari kun ei ymmärtäny kauneuden päälle :/ Ja etenkään Tompan liitävän etuaskeeleen. Se vaan on niin hieno.

Remu jätti suosiolla tuon näyttelypuolen väliin mutta osallistui sen sijaan kiihdytyskilpailuun viime vuoden neljännestä sijasta sisuuntuneena. Kirkas voittohan se sieltä tuli. Palkintopussista löytyi upouusi narupallo ja iso pussillinen possunkorvia. Tosin rakkaat ystäväni kertoivat että minä en niitä kaikkia saa syödä vaan on kuulemma tarkoitettu pojille. Outo juttu taas tämäkin.

Vaikka tuolla vierähti nelisen tuntia raikkaan ulkoilman ja lumipyryn merkeissä, silti oli ulkoilemaan vielä illalla lähdettävä. Ensin metsälenkki yhdessä tuumin Remun ja Tompan kanssa. Samalla isku kaverin luo kahville. Sieltä suoraan Tompan kanssa Kiikalacityyn kaupunkikävelylle Tanjan, Helmin ja Jaden kanssa. Nyt emme aio liikkua enää sohvalta tänään mihinkään.

Niin ja kiitokset Seijalle taas kerran kuvista.

1 kommentti:

karvakuonot kirjoitti...

Jos sä itse ne korvat syöt niin sitä kaasun määrää ei kestä edes koirat.....