keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Ratsastus ON varusteurheilua...

..Ainakin tämä pimeänkelin otsalamppuratsastus. Eräs nimeltämainitsematon ystäväni ( alakuvassa vasemmalla ) sai eilen aivan ällistyttävän hienon kuningasajatuksen lähteä ratsastamaan viiden aikaan illalla metsään.

Varustukseksi tämä vuodenaika vaatii ehdottomasti laajan kokoelman varusteita sekä hevoselle että ratsastajalle. Ratsastaja tarvitsee turkishaalarit ( huomaa punainen väri, ei ammuta hirvenä ), ilmaiset mainosheijastinliivit sponsored by Itella sekä otsalampun että nokialaiset jalkaan. Tietenkin sävy sävyyn punaiset.
Hevoseen olisi hyvä ripustaa jokunen
heijastin jos joku muu järjenköyhä olisi eksynyt ulos samaan aikaan. Tyylistä ei siis tingitä!

Galleriasta tulee löytymään pari kuvaa lisää ja jokunen turvallisuusohje hevosharrastukseen liittyen, kunhan allekirjoittanut ehtii paneutua asiaan. Alustavana ohjeena kerron kaikille että kuulemma ei saisi esim loimea riisua ratsailta käsin???

Oheinen ystäväni on muuten myös erinomainen kokki, hänen jäljittelemätöntä käsialaa ovat myös nämä lukuisat aamiaisemme; kahviranskanperunat, munakarjalanpiirakkasuklaamuffinssit, nuudelikahvijauheliha jne. Jos siis kuljette Kiikalassa päin niin kannattaa ehdottomasti poiketa puistotien olalaa carteen ( suosittelen vasta ratsastuslenkin jälkeen...).

Mutta kuka siis vielä voi väittää että maalla on tylsää? Ei meillä ainakaan! Aina löytyy tekemistä enemmän kuin päivässä ehtii tekemään ja lajivaihtoehtojakin on mielestäni pieneen kaupunkiin verraten enemmän. Odotan jo innolla talvea ja pakkasta jolloin lajivalikoimamme laajenee entisestään. Ilman otsalamppua ei tosin pärjää.

Ei kommentteja: