tiistai 31. toukokuuta 2016

Treeniä ja tulostehtailua

Tälle kesälle oli asetettu neljä tavoitetta. Yksi oli oma valmistuminen yrittäjän ammattitukintoon. Lisäksi tavoitteisiin kuului suorittaa Nokin kanssa JK2 ja Myylle sekä Horsmalle BH. Nyt on urakoitu noista jo kolme kuntoon ja kesää on vielä ruhtinaallisesti jäljellä :) Ammattitutkinnon viimeinen näyttö oli viime viikolla. Toissa viikolla käytiin Nokin kanssa Mäntässä kokeissa tuloksena JK2 (on tuo koira vaan aika uskomaton peli noissa maasto osuuksissa) ja viime lauantaina Myyn kanssa Nurmijärvellä hoideltiin se BH. Nyt painotetaan sitten treenit Horsmaan jotta saadaan tuo viimeinenkin tavoite täytettyä. Kaikki yli näiden on plussaa.

Nyt odotellaan kauhulla pari viikkoa, kesäkuussa olisi ohjelmassa Iigorin välikuvat ja Horsman virallisest kuvat. Oi tätä rahanmenoa mutta sittenpähän taas tietää näitten terveystilanteen.


Myy tuore BH takataskussa

Noki ja hänen JK2 palkintonsa

Noki rakas

Iigoria harmittaa sisarukset

Team Taromaiset, Lyyli, Supi, Iigor, Myy, Ahti ja Kovu

Horsma seuraa...

...ja ehkä vähän pomppii..

1 kommentti:

World of Animals, Inc kirjoitti...

What a wonderful post. You have an amazing team right there. We know that they always work hard every day together. Thanks for sharing the great photos. Have a fantastic rest of your day.
World of Animals