lauantai 17. tammikuuta 2009

"Talvipäivä"

Vaikka tätä ei ehkä kaikki usko, kuva on otettu kaksi päivää sitten elikkäs keskellä tammikuuta. Onhan se kiva että aurinko paistaa mut olis ihan ok jos lunta olis ees vähän.

Lumenpuute ei kuitenkaan ole harrastelua haitannut. Lenkkeilty on enemmän tai vähemmän ahkerasti. Tottista vähän samalla kaavalla ja enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Onneks kuitenkin noita hyviä päiviä on taas enemmän kun huonoja. Tätä menoo taidetaan jo helmikuussa päästä jälkimetsäänkin jos ei lunta ala kohta tulla.

Myös Rovaniemen matka on maaliskuulle varattuna. Matkasta vaan saattaa tulla pitkä ja kivinen sillä liikkeelle lähdetään kahden naisihmisen ja viiden koiran voimin. Onhan sitä lunta kerran talveen nähtävä! Vaikka se sit vaatii tuhannen kilometrin automatkan koiralauman kera. Ja jonkun hyväuskoisen raukkapolosen keneltä saadaan höynäytettyä mökki vuokralle. Mutta kun siinä lomakkeessa ei missään kohti kysytty montako koiraa ;-) Kysymys kuului vaan että onko lemmikkejä mukana... Ehkäpä oppiivat tämän jälkeen muotoilemaan kysymyksensä paremmin ne mökkejä vuokraavat firmatkin. Hiukan tietty noi poroparatkin säälittää...

1 kommentti:

Aki kirjoitti...

Ensi kerralla lomakkeessa kysytään varmasti, että kuinka monta SP:tä.