torstai 18. syyskuuta 2008No niin, Poikien päivä pelastettu. Sattui "vahinko" enkä saanutkaan nukuttua kuin pari tuntia. Toisen epäonni oli taas toisen onni, jäi aikaa urheilla koirujen kanssa ja pari kuvaakin näpsittyä. Remu kävi valmentamassa itse itseään ensin reippaalla metsähyppelyllä ja lopuksi viilensi tunteitaan rapaojassa. sitten olikin kiva reenata tottisasioita kun oli pahimmat höyryt päästelty.

Tomppaa lähinnä ihmetytti viereisellä pellolla oleva puimuri, taisi olla pienelle koiralle ihan uusi tuttavuus. Ja tulipa hänen sitten siinä sivussa keksittyä sairaan siisti leikki: Repiä puidun viljan jäänteitä juurineen ylös maasta ja heitellä niitä. Noh, onneksi oli jo puitu.

Tässä samassa hötäkässä tuli toteutettua tuo pitkäaikainen haave: Saada kaikki kolme koiraa sopimaan yhteen kuvaan. Toimeentulemisen puolestahan tuossa ei olisi mitään ongelmaa mutta miten saada tuo lauma pysähtymään niin pitkäksi aikaa paikalleen.... Lisää kuvia löytyy galleriasta ja sieltä löytyy tätä nykyä myös muutama kuva Einari The Hevosesta ( kiitos vaan siis Tanjalle, Helmille ja Lunalle kuvausavustuksesta ).

Viikonlopuksi aiomme poikain kanssa vaihtaa farkut verkkari housuun ja lähteä Pohjois-Karjalaan. Toivottavasti sää suosii ulkoilu ja kuvaamista.

Ei kommentteja: