keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Poikien omat aktiviteetit

















































Tänään pojat ovat olleet taasen hyvin omatoimisia. Aamulla ulkoiltiin, "ohjatusti" kylläkin. Vanha Rambopappakin intoutui riehumaan ja kouluttamaan nuorempiaan. Aivot on siis vielä nuoret vaikka fyysinen puoli pettääkin päivä päivältä pikkuhiljaa.

Omatoimisesti he kuitenkin varastivat päivällä minun aamupalanäkkileivän. Havahduin kun viereisestä huoneesta kuului rouskutus. Kaiken lisäksi viitsivät vielä vahtia noita ihania, kuivia näkkileipiä ettei kaverit varasta just sitä palaa minkä kukakin siitä kerkesi suuhunsa napata.

Illalla sain töihin kiukkusen puhelun, koirat saavat kuulemma alkaa maksamaan sähkölaskun. Tomppa ja Rambo olivat murtautuneet ulos heille varatusta huoneesta. Olin mukamas ovelana laittanut häkin oven eteen niin ettei sitä saa pois kun vetämällä sinne huoneeseen sisälle päin ja samalla kääntämällä toisesta reunasta. Voin kertoa ettei saksanpaimen mene tällaiseen yksinkertaiseen vipuun vaan tekee niinkun sen ei olettaisi ymmärtävän tehdä. Ulko-ovi oli siis selällään ( Rambo lienee tämän takana ), sisällä 11 astetta lämmintä ja kaikki lattialämmityksen termostaatit huutaa punaisena. Koirat oli kyllä kaikki tallessa ja vieläpä sisätiloissa. Olivat siis vaan taasen käväisseet ulkona ja palanneet sohvalle loikoilemaan. Kuka siis opettaisi nämä viisaat yksilöni sulkemaan oven sisälle tullessa??? Toisaalta tämä "kiukkuinen" osapuolikin oli loppuviimein eniten tyytyväinen siihen että koirat oli päässeet takaisin sisälle lämpimään eikä ovi ollut pamahtanut kiinni jättäen niitä ulos..

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

On ne ihania! Ensin on vihoissaan niin että alta pois ja jälkikäteen vahinko unohtuu, kun huomio kiinnittyy siihen tärkeimpään; koirien tallessa olemiseen. ;)