maanantai 9. maaliskuuta 2009

Karu paluu arkeen

















Eilen siis kotiuduimme lomareissulta. Kotimatka sujui hyvin joskin koko sakki oli aivan poikki raskaasta lomailusta. On se vaan niin raskasta pitää hauskaa. Kuvia ilmestyy galleria pullolleen kunhan ehdin vähän jotain niille tehdä.

Tänään otettiin taas yhteyttä paikalliseen koiratohtoriin. Viime viikolla jo käytiin näyttämässä Remun korvaan ilmestynyttä pattia. Silloin patti oli vielä siistimpi ja epäiltiin että alkaa pienenemään itsekseen. Suunnitelma oli että otetaan tällä viikolla koepala ja lähetetään patologiseen tutkittavaksi.

Tänään kuitenkin pienen puhelinkonsultaation jälkeen tultiin toisiin ajatuksiin ja niimpä huomiseksi on aika Turkuun Koirakissaklinikalle varattuna. Toivottavasti poistaavat patin ja saavat vielä korvankin säästettyä. Alkaa olla sen verran noita lommoja tässä mun näyttelypuudelissa.

Ensi viikolla onkin sitten Tompan vuoro päästä tohtoriin. Pieni mies on tullut siihen ikään että lonkkakuvaus alkaa olla ajankohtainen. Sen jälkeen varataan aikaa taas tutkimaan lisää Tompan muita ongelmia, otetaan nyt kuitenkin ongelma kerrallaan työn alle.

Ei kommentteja: