lauantai 10. tammikuuta 2009

Eräretkiä ja hirvenkarkotusta















































Torstaina pojat oli "eräretkellä" Iso-Valkeen jäällä ja laavulla ystäviensä Helmin, Lunan ja Jaden kanssa. Vauhtia riitti kuten tässä porukassa on totuttu ja Remu sai Jadesta uuden idolin. Tosin pahamaineisia saksanpaimenia pelotti tuo uusi tuttavuus, jää. Jäivät rannalle ihmettelemään kun muu porukka löysi tiensä jäälle. Eipä sen puoleen, jää kuulosti todella pelottavalta. En edes muistanut että jää voi pitää tuollaisia ääniä.
Kuitenkin jäällä saatiin aikaa vierähtämään ja lopulta suunnattiin laavulle siihen olennaiseen eli makkaran paistoon. Ja jos joku on nähnyt televisiosta sen mainoksen missä hirvi varastaa grillistä makkarat, voin kertoa että niin voi oikeasti käydä! Onneksi meillä oli vahdit mukana ja hirvi ymmärti jättää makkarat rauhaan. Tuli kyllä Tanjakin kiireen vilkkaa metsästä pois :-)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hieno ulkoilupäivä teillä ollut ja paljon hienon hienoja kuvia!

Terveisiä naapurin pojille!

Morticia kirjoitti...

Hieno laavukuva. Varmasti oli koirilla (ja ihmisillä toki) mukavaa. Meidänkin "susi" tykkäsi kirmailla pitkin Lapin tuntureita kesällä, pitäisi suunnistaa uudelleen sinne kun on lunta, tämä kun on huluna lumeen.