maanantai 13. heinäkuuta 2009

Loma- ja leirikuulumiset



Kesälomasta on jo valtaosa lusittu, viikko enää tehokasta reeniaikaa jäljellä. Alkuloma kului lähinnä kotona hengaillessa normiaskareiden parissa.
Viime viikoksi suunnattiin Remun ja Tompan kanssa Pohojanmaalle, Lehtimäelle Saksanpaimenkoiraliiton koulutusleirille. Olimme ilmottautuneet peltojälkiryhmään ja sitä saatiin mitä tilattiin :) Viikko tehokasta jäljestystä joka päivä ja vähän tottista väliin. Molemmat pojat on edenneet ihan kiitettävästi, ottaen huomioon että peltojälki on meille ihan tämän kesän juttu vasta.
Jotta leiristä ei olisi liian mukava muodostunut, Tomppaan iski mystinen pissatauti taas. Tiistai-iltana huomasin ettei pissaa enää tullut lukuisista yrityksistä huolimatta. Aamuun mennessä tilanne ei korjaantunut joten soitto paikalliselle tohtorille. Kipulääkettä, Baytrilia ja kädet kyynärpäitä myöten ristiin että toimii. Koko päivä jännitettiin, tuleeko vai ei... Jos ei noilla olisi irronnut, vuorossa seuraavana olisi ollut reissu alavudelle katetroitavaksi. Onneksi kuitenkin tilanne alkoi pikkuhiljaa laueta ja rakko tyhjetä.
Remun torstainen jälki meni niin hyvin että päätettiin ottaa sen kanssa vaan tottista perjantaina. Tomppa sai pienen palauttavan jäljen perjantaina koska oli sairaslomalla keskiviikon ja torstain. Mutta ei leiri mennyt silti Tompankaan osalta hukkaan, sain hyviä vinkkejä miten toimia kun pikkuherra istahtaa kesken jäljen ja lopettaa työt :)

Syksyksi ilmottauduimme jo kiteelle viikonlopun mittaiselle jälkileirille, ohjaajana rajavartiolaitoksen koiraohjaajat. Nyt vaan armotonta reeniä sinne asti ettei tarvii hävetä ;)

Ei kommentteja: