sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Pääsiäisen vietossa













Tänään saatiin aamukahvilla kuningasidea ( jälleen, ylläri ) Tanjan kanssa. Päätettiin tunnin varoitusajalla lähteä Kupittaalle Match Show:n Tompan, Lunan ja Jaden kanssa. Aurinko paistoi koko päivän joten ideassa ei sinällään ollut mitään huonoa, yleensähän nämä meidän aatokset iskevät vesisateella.
Näin jälkikäteen ei harmita yhtään senkään takia että Luna oli isojen sinisten kolmas ja Tomppa Bis3 eli tultiin isojen palkintokassien kanssa kotiin. Kuvasta puuttuu osa, palkintopusseista löytyi noiden lisäksi vielä pari pikku pyyhettä, ruokaämpäri ja narulelu. Kyllä taas kelpaa. Kuvia perinteisesti galleriassa.














Eilen aamulla lähdettiin Tompan ja Remun kanssa ensin yhdeksältä vähän reenaamaan ja sen jälkeen 1,5h metsälenkille bilettämään. Sain sentään hetkeksi ne pysähtymään samaan kuvaan.

Ja kuinka ollakaan. Kun ehdin tuolta reissulta kotiin, saimme eilen(kin) kuningasidean Tanjan kanssa lähteä Iso-Valkeelle pienelle metsävaellukselle. Mukaan pakattiin Tomppa, Luna, Helmi ja Jade. Makkara luonnollisesti kuului osaksi tätä retkeä. Melkein neljä tuntia siellä vierähti. Tomppa oli kohtalaisen valmis illalla. Uni maistui ja seuraavana aamunakaan ei ihan vielä kuudelta nahkavekkari alkanut piipittelemään.
Pääsiäinen on ollut siis Tompalle pääasiassa omistettu, huomenna täytynee jo palata arkirutiineihin ja tehdä muutakin kun lenkkeillä koirien kanssa sekä ratsastaa.















2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Huisit onnittelut Tompalle Turun valloittamisesta ja ruokien kotiin hankkimisesta! Niin sitä kuuluu!

Hienoja kuvia teidän päähänpistoista! ;)

kehveli kirjoitti...

Tomppa on kova jätkä! Onnea!