maanantai 29. syyskuuta 2008




Sunnuntai oli Remulla työn- täyteinen päivä.
Aamu alkoi Salon ryhmä- näyttelyllä. Lähties- säkin vielä mietin että kannattaakohan edes lähteä kun tuo tuomari huhun mukaan pitää tummista koiristä ja Remu ei mikään "sysipimee" oo. Lisäksi itsellä yövuoro ja kahden tunnin unet takana. No mentiin kuitenkin ja kauhulla luettiin luettelosta osallistujalistaa, hienoja koiria pilvin pimein. vielä kehän laidaltakin meinattiin uukkari tehdä. Sisulla sitten kehään vaan ja kyllä kannatti. Remu pokkasi hienosti PU kisassa kakkoseksi ja sai Sertin. Kyllä se vaan on hieno koira.
Salosta sitten kahtasataa Kiikalaan hakemaan vähän toisennäköiset varusteet kyytiin. Sieltä vielä lujempaa Kuusjoelle reeneihin, Remun uuden, vähän liiankin rakkaan harrastuksen pariin. Pari tuntia kylmässä teki tehtävänsä ja illalla kaaduttiin sohvalle kumpikin ja taju oli pois ennen kun pää kerkesi osua tyynyyn. mutta hyvä päivä kuitenkin.

5 kommenttia:

Aki kirjoitti...

Onnittelut UPeista ja ERInomaisista suorituksista!

~A~ & =A=

Saksanpaimenet kirjoitti...

Kiitos kiitos. jäämme mielenkiinnolla odottamaan =A=:n suoritusta tulevassa pentunäyttelyssä ;-)

Biitin kirjoitti...

Kasvattaja ei voi olla muuta kuin mahdottoman ylpeä!!

Mia kirjoitti...

Täältähän löytyi uusi blogittelija!

Onnea Remun hienosta näyttelypäivästä, tuli sertejä Kiikalaan kerralla enemmänkin! Hienoja koiria meillä naapurissa molemmin puolin. ;)

Täytyypi muistaa lisätä teidän sivut blogirinkiin. ;)

kehveli kirjoitti...

Onnittelut myös täältä "citystä" päin! Siellä pohjois-Kiikalassa menee hienosti!